Alle typen zonwering

De zomer komt er weer aan! Dat betekent dat veel mensen opzoek gaan naar een nieuw type zonwering. Omdat er veel verschil zit in de soorten zonwering, hebben wij alle soorten zonwering op een rijtje gezet. Daarnaast vertellen we voor wie deze typen zonwering het geschikts zijn. Bent u toe een nieuwe soort zonwering in Groningen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan is deze blog precies wat u nodig heeft. 

  1. Rolluiken: rolluiken worden vaak gebruikt bij huishoudens als zonwering. Dit type is één van de dichtste soorten zonwering dat er is. Het is dus ideaal voor mensen die zoveel mogelijk privacy willen thuis of voor ruimtes die in de zomer zo donker mogelijk gemaakt moeten worden. Rolluiken in Groningen zijn dus ideaal voor slaapkamers. 
  1. Screens: screens kom je vaak tegen in grote gebouwen, maar tegenwoordig zijn er steeds meer huisjes voorzien van een mooie partij screens. Screens zorgen ervoor dat de buren niet meer zo makkelijk kunnen gluren, maar dat jij wel naar buiten kunt gluren. Ook hebben inbrekers een hekel aan screens. Een win-win dus! 
  1. Markiezen: markiezen zijn één van de duurste soorten zonwering, maar je krijgt er ook wat voor terug. Markiezen worden gekenmerkt voor een ronde vorm. Zowel de voor- als zijkant van dit type zonwering is voorzien van een doek.  
  1. Knikarmschermen: knikarmschermen zijn rechte schermen die omhooggehouden worden dor twee knikarmen. Dit type wordt op de gevel van je huis gemonteerd. Het fijne van dit type is dat het zowel binnen als buiten zorgt voor schaduw. 
  1. Uitvalscherm: uitvalschermen werken hetzelfde als knikarmschermen. Het enige verschil is dat uitvalschermen niet bedoeld zijn om onder te zitten.