Belijning aanbrengen op de sportvelden doe je zo

Sportvelden zijn meer dan alleen een grasveld. Omdat iedere sport of spelsituatie regels kent, moeten deze regels ook zichtbaar zijn in de structuur van de omgeving. Concreet komt dit erop neer dat er ook lijnen moeten zijn op het veld. Of je nu voetbal, hockey, softbal of rugby speelt, de lijnen zijn erg belangrijk voor het verloop van de wedstrijd en het spel. Maar hoe zorg je nu voor goede sportveld belijning? Bij Milati bieden ze verschillende opties aan wat betreft machines op je sportveld op de beste manier te belijnen.

Belijning: verf en kar

Sommige belijningsbedrijven bieden slechts één manier van sportveld belijning aan. Milati heeft daarentegen een grote verscheidenheid aan belijningsproducten. Zo heeft milati belijningsverf voor verschillende soorten gras, namelijk zowel kunstgras als gewoon natuurgras. Daarnaast is er ook belijningsverf voor bestrating.Naast verf is er natuurlijk ook een belijningskar nodig, om het proces van het belijnen te versoepelen. Voorbeelden hiervan zijn de Fleet Kombi en de Beamrider. Die namen zeggen wellicht vrij weinig, maar op de website van milati kun je precies zijn wat de verschillen zijn tussen deze twee karren.

Duurzame opties

Hecht u aan duurzaamheid? In dat geval bent u bij Milati aan het juiste adres, want zij hebben nu een nieuwe machine die op een duurzame manier de velden belijnt. Beter voor het milieu en bovendien ook voor het imago van je bedrijf. Tegenwoordig worden immers figuren of bedrijven die in het algemeen vrij weinig met de politiek te maken hebben, afgerekend op de manier waarop zij zich gedragen in sociale context, vooral als dit gedrag of deze handelingen niet politiek correct genoeg zijn. Denk bijvoorbeeld aan netflix die series met acteurs in de hoofdrol die beticht worden van me too gedrag van hun streaming service verwijderen, om zo toe te geven aan de maatschappelijke druk om zelfstandig een voorbarig punitief mechanisme in gang te zetten.