Beste behang merken

Studio Ditte

Behang is in alle soorten en maten te koop. Je hebt de keuze uit verschillende patronen en tegenwoordig kun je ook kiezen uit diverse manieren waarop je het behang wilt bevestigen aan de muur. Vroeger was het vooral nodig dat je een goede behangtafel had en behanglijm om zo een kliederboel te maken met het materiaal en te hopen dat de behang banen recht kwamen te hangen. Nu is dat niet meer het geval en is het steeds makkelijker om het behang aan de muur te bevestigen. Er zijn ook steeds meer merken waaruit je kunt kiezen, waarbij elk merk zijn eigen kwaliteit heeft. Maar wat zijn nu de beste soorten behang waaruit je kunt kiezen?

Studio Ditte

Studio Ditte is een voorbeeld van een stijlvol merk. Het is een designlabel dat rekening houdt met het ontwerpen van alledaags behang. Het is niet alleen geschikt voor het aankleden van de kinderkamer, maar ook voor andere kamers is het behang van het merk geschikt. Wat vooral opvalt, is een combinatie van mooie patronen en figuren en het gebruik van prachtige kleuren. Het behang van het merk is kwalitatief goed en daarnaast kun je er van uit gaan dat het behang duurzaam is waardoor het lang van goede kwaliteit blijft.

Studio Ditte

Dutch

Het merk Dutch is een behangmerk van Nederlandse bodem. Het merk combineert kleuren op een speelse manier en daarnaast zijn er ook patronen die een grote rol spelen in de ontwerpen. Een onderdeel van het merk is Dutch Reclaimed. Dit onderdeel van het merk maakt mooi behang waarbij het lijkt alsof je in de oudheid bent. Als dat geen uniek behang is!

Sanders & Sanders is een ander merk dat erg bekend is. Dit merk hecht vooral een grote waarde aan minimalisme. Dit merk wil vooral geen ingewikkelde patronen in het behang en hierdoor past het behang van dit merk goed in elk interieur.

AS Creation

AS Creation is een merk waar je goed terecht kunt voor klassieke en moderne prints. Ook het behang van dit merk is van goede kwaliteit en dat is goed te zien in he gemak waarop je het behang kan ophangen en de stevigheid van het behang.

Houd altijd rekening met jouw interieur bij het kiezen van het behang om het juiste effect te behalen.