De voordelen van een Hongaarse punt vloer

hongaarse punt

 Vandaag de dag zijn we allemaal wel bekend met een visgraatvloer. Een vloer in deze stijl is immers in zowel oude herenpanden als in nieuwbouwwoningen terug te vinden. Wil je toch net even wat anders als het aankomt op de vloer, maar laat je het liefste wel een speels patroon terugkomen bij jou in huis? In dat geval kan een vloer, die wordt gelegd in een Hongaarse punt, een erg fijne uitkomst bieden. Wat de voordelen van een vloer in deze print zoal zijn, lees je hier!

hongaarse punt

 Ga voor een luxe sfeer en voor veel warmte bij jou in huis

 Door te kiezen voor een vloer, die wordt gelegd in een Hongaarse punt, profiteer je altijd van een erg luxe uitstraling. Om dat de vloer een cruciale rol speelt als het aankomt op de sfeer van een ruimte, is het natuurlijk erg belangrijk om voor jezelf na te gaan of het patroon wel bij je gaat passen. Uiteraard kan een specialist je hier alles over vertellen en denkt daarom maar al te graag met je mee. Het maakt echter niet uit of het om een grote ruimte gaat of om een kleine ruimte, dit patroon is voor iedere ruimte erg geschikt.

 Een vloer die in dit patroon wordt gelegd, is de bestellen in een breed scala aan kleuren

 Een vloer die in dit patroon wordt gelegd, is de bestellen in een breed scala aan kleuren. Hierdoor is er ook voor jouw smaak altijd wel een geschikt patroon te vinden. Het verschil tussen vloeren met een Hongaarse vloer en een visgraatvloer is minimaal. Het grote verschil is te zien op het gebied van de belijning en de groeven. Een Hongaarse voer wordt gelegd door de bovenkanten van de planken tegen elkaar aan te leggen.