Een container voor Bouwafval en sloopafval voor bedrijven

Bouw- en sloopafval komt vrij bij alle bouw- en sloopwerkzaamheden met zogenoemde bouwmaterialen als steen, hout en dergelijke. De afvoer van deze afvalstroom is gericht op het achteraf sorteren van de componenten, voor recycling. De inzameling van bouwafval en sloopafval vindt voornamelijk plaats via afzetcontainers. De afzetcontainers variëren qua grootte van 2m3 tot 40m3. Bouw- en sloopafval wordt in principe op afroep ingezameld. Desgewenst kan de inzameling gedurende het project op een vast tijdstip en op vaste dagen plaatsvinden.

Zoek een containerverhuurder via afvalcontaineraanhuis.nl

Een containerspecialist helpt u bij een zo efficiënt mogelijke afvoer en verwerking bouw- en sloopafval op een voordelige manier. Dat begint al bij het scheiden van afval aan de bron. Op verzoek ontvangt u van ons gespecificeerde overzichten met hoeveelheden en samenstelling van het afval, eventueel tot op locatie- en projectniveau. Met deze waardevolle informatie kunnen uw managers, opzichters, uitvoerders en personeel eenvoudig bijsturen. Veel recyclers beschikken tenslotte over complete mogelijkheden voor sortering, verwerking, recycling, stort en verbranding. Zo profiteert u maximaal van onze vakkennis en ervaring. Momenteel zijn we al in staat om een zeer groot percentage – vaak meer dan 90 procent! – van uw bouw- en sloopafval te hergebruiken: dit voordeel ziet u direct terug op uw facturen!

Snelle afvoer van grote hoeveelheden

Onze huidige klanten weten het al jarenlang: voor de bouw- en sloop wereld is een betrouwbare partner erg belangrijk. Die hoge waardering hebben we bereikt door:

  • flexibiliteit in ophalen en wegbrengen van grote hoeveelheden afval;
  • een uitgebreid assortiment aan containers, dus maatwerk voor elke project of klus;
  • chauffeurs met vakkennis en ervaring, zeker op het gebied van veiligheid;
  • weet ook raad met gevaarlijk en chemisch afval (o.a. kit- en verfresten);
  • hoge kwaliteitseisen in milieuverantwoorde afvalverwerking en hergebruik;
  • wij zijn u graag van dienst met advies over het afvoeren van bouw- en sloopafval.

Afzetbakken huren voor bouwafval en sloopafval

In de bouw- en sloop wereld komen grote hoeveelheden afval vrij, bij elkaar ruim 23 miljoen ton. Dat is bijna twee keer zoveel als de afvalberg die alle huishoudens in Nederland samen produceren. Wij beschikken over de meest hoogwaardige middelen om bouw- en sloopafval efficiënt in te zamelen, te sorteren en voor hergebruik geschikt te maken. Dagelijks brengen en halen wij diverse afvalcontainers in vele soorten en maten van en naar bouw- en sloop locaties. Wilt u een vrijblijvend advies over de inzameling en verwerking van uw bouw- en sloopafval? Neem dan gerust contact op met onze binnendienst.

Bedrijfsafval

Binnen uw bedrijf komt veel afval vrij. Algemeen bedrijfsafval, papier/karton en archiefvernietiging zijn een paar voorbeelden van afvalstromen die in uw bedrijf voor kunnen komen. Afval waar u vanaf wilt en waar wij u mee kunnen helpen.

  • Een passende oplossing voor al uw afvalstromen zoals bouw- en sloopafval, puin, groen, papier en karton, grof huishoudelijk, hout, grond en chemisch afval.
  • Containers in diverse formaten: van 120 liter rolcontainer tot 40 m3 afzetcontainer.
  • Snelle service: u kunt bellen naar gratis telefoonnummer en uw bestelde container staat op werkdagen binnen 24 uur op iedere gewenste locatie.
  • Als onderdeel van onze recycling specialist bieden wij u een uitgebreid dienstenpakket voor de afvoer van uw diverse afvalstromen en bent u verzekerd van een betrouwbare en milieuvriendelijke verwerking van het aangeboden afval.

Naast de inzameling van afval kijken wij kritisch naar de afvalstromen binnen uw bedrijf. Na een persoonlijk gesprek over uw wensen en behoeften bieden wij uw bedrijf graag een passende oplossing in de vorm van een voorstel. Wellicht is er bijvoorbeeld een kostenbesparing te realiseren op het gebied van inzameling van uw afvalstromen of kunnen wij op dit gebied bepaalde werkzaamheden uit handen nemen!