Een prachtige collectie eikenhout ‘voor binnen’.

Wij zijn gek op – en goed in – eikenhout, met name eikenhout voor binnen. EIKENvakman.nl biedt een prachtig assortiment eiken (tafel)bladen op maat. Daarnaast hebben wij de meest gevraagde ‘eindproducten’ die gemaakt worden van / met deze bladen ook opgenomen binnen onze online collectie. Wat dacht u van een prachtige eiken wandplank, in de door u gewenste afmetingen op maat gemaakt, mooi voorgeboord t.b.v. een blinde bevestiging, inclusief bevestigingsmateriaal, mooi afgelakt geleverd: Direct klaar om op te hangen. Of een prachtig tafelblad inclusief tafelpoten van staal of van eikenhout? Ook de meest gevraagde ‘bijproducten’ zoals tafelpoten, tafelonderstellen, ophangbeugels en lak & olie producten bestelt u eenvoudig online – voor de beste prijs – bij EIKENvakman.nl. Het merendeel van onze collectie betreft ‘kunstmatig gedroogd’ Europees eikenhout met een vochtpercentage tussen de 8 en 12%, ideaal geschikt voor binnen dus!

Maar ook bieden wij een gerichte collectie oude eiken balken, oude eiken planken en eiken sokkels die wij, in eigen beheer, verouderd hebben. De basis voor onze verouderde eiken balken en planken is aangedroogd (ad) eikenhout met een vochtpercentage van circa 20 – 25%. Dit wordt met name gebruikt voor buiten, houdt er dus rekening mee dat dit houdt bij binnen plaatsing nog gaat werken (krimpen, scheuren, vervormen).

Wat uw wensen zijn, wanneer u op zoek bent naar een mooi eiken (tafel)blad, of een bijzondere eiken balk voor binnen, dan moet u zeker een kijkje nemen op onze webshop. Naast een topcollectie kwalitatieve eikenhout producten bent u bij ons verzekerd van een snelle levering & een scherpe prijs!