Geen spanplafondprint te gek

Een spanplafond kan staren naar een wit plafond, de meest saaie bezigheid die er bestaat, tegengaan. Waar je nu enkel wat muggenvlekjes op ziet, kan je de meest prachtige kunstwerken ontdekken. Dit alles kan simpel en goedkoop geregeld worden, wanneer je een spanplafond laat plaatsen door KCP.

Een creatief uitzicht

KCP plaatst spanplafonds met Clipso. Dit brengt vele voordelen met zich mee, zoals dat het de akoestiek verbetert en volledig op maat te maken is. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid een print op de bekleding te laten drukken. Hierbij is van alles mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een ontspannend kleurengeheel, maar ook teksten en andere visuele boodschappen zijn mogelijk. Zo hoeft je je niet meer te vervelen, als je lekker ontspannen in bad ligt, of even plat op de bank moet gaan liggen.

Een spanplafond kan mede door deze optie dus volledig origineel en naar eigen inzicht ontworpen worden. Naast het toevoegen van een print, kan je immers ook onmiddellijk je belichting opnemen in jouw ideeën. Deze opties samen, maken het mogelijk het perfecte plafond voor je te verzorgen voor een lage prijs en zonder grote verbouwingen.

Printresultaat op spanplafond

Op spanplafonds printen zorgt voor een mat printresultaat met een lichte satijnglans. Er is geen sprake van spiegeling of lichtweerkaatsing. Je kunt er dus zeker van zijn dat jouw plafond er tip top in orde uitziet, wanneer je er een print op laat drukken. Daarnaast heeft je zowel de optie uit het uitgebreide aanbod van profielen te kiezen dat KCP biedt, als zelf een aangepast bestand te leveren.

Printprijs

De spanplafond prijs is afhankelijk van de grote en de specifieke print. Voor de exacte informatie hierover kan je het beste contact opnemen met de experts van KCP. Zij kunnen je hierbij helpen en passend advies geven. Bij hen kan je ook een vrijblijvende offerte opvragen. Wat wel zeker is, is dat spanplafonds in zijn geheel een stuk goedkoper zijn dan het vervangen van je plafond. Je kunt er dus vanuit gaan dat er een voordelige prijs uit zal rollen.