Leuke industriele meubel winkels die je moet checken!

industriele meubelwinkel

Ben jij op zoek naar een industriele meubelwinkel waar je de mooiste items voor jouw nieuwe interieur kunt vinden? In deze blog nemen wij je mee naar de leukste industriële meubelwinkels van dit moment. Het vinden van de juiste meubels is erg lastig, deze website kun je bezoeken.

Industrieelwonen.nl

Bij Industrieelwonen.nl kan je jouw hart ophalen wanneer je op zoek bent naar een industriele meubelwinkel. Je kunt hier zowel online als in de studio terecht voor de mooiste industriële lampen, stoelen, tafels, banken, kasten en accessoires. Bekende merken zoals Alaska Collection, Dutch Bone, HK Living en Tower Living zijn hier te vinden. De interieur studio van Industrieelwonen.nl is te vinden in De Lier, dichtbij Den Haag. 

Gigameubel.nl

Gigameubel.nl beschikt over een groot assortiment industriële lampen, tafels en kasten. Daarnaast kan je hier diverse leuke accessoires kopen, zoals een klok voor aan de muur en een industrieel handdoekenrek voor in de woonkamer. Meubels en accessoires van de merken Spinder Design zijn hier in grote hoeveelheden vertegenwoordigd. Gigameubel.nl beschikt over een industriele meubelwinkel in Soest. 

industriele meubelwinkel

Dimehouse.nl

Wil jij jouw industriële meubels kopen bij Dimehouse.nl of liever in een van de showrooms in Eindhoven, Delfgauw, Bussum, Enschede of Emmen? In Emmen vind je trouwens een gave outletstore van Dimehouse.nl. De mooiste industriële items shop je online. Liever gelijk jouw favoriete item in de winkel bekijken kan natuurlijk ook. 

Cavetown.nl

Cavetown.nl, inmiddels bekend van RTL4 in het programma ‘Help mijn man is klusser’, heeft een ruim assortiment op het gebied van industriële interieurs. Zo vind je hier industriële kasten, verlichting, tafels stoelen en andere woonaccessoires. Ook vind je hier gave metalen borden voor een extra vintage en industriële look. Gaaf hè? 

Livin24.com

Ben jij op zoek naar een gave online shop waar jij jouw industriële items online kunt kopen? Kies jij voor stoere meubels die net een beetje anders zijn? Dan kan jij echt je hart ophalen bij Livin24.com. Populaire merken zoals Bronx71 en Eleonora zijn hier te vinden.