Mooie cementtegels voor wand of vloer

Mijn bureau ziet er een beetje saai uit en daar wilde ik wat aan doen. Tijdens een etentje met een paar vriendinnen van mij vroeg ik aan hun of iemand wat wist om mijn bureau iets op te fleuren. Annie, een vriendin van mij die ik al lang ken begon over cementtegels. Dat zijn handgemaakte tegels die je je kan gebruiken als vloertegel of wandtegel. Ze had de tegels zelf ook in haar badkamer en ze vertelde dat ze al jaren erg blij daarmee was. Ik vroeg aan mijn vriendin hoe ze er bij kwam om die cementtegels in haar badkamer te leggen en ze vertelde dat ze wat leuks wilde voor haar badkamer en dat ze de tegels gevonden had op www.designtegels.be.

Fantastische keuze 

Toen ik de volgende dag wakker werd besloot ik om ook maar eens te gaan kijken of die tegels wat voor mij zijn. En dat bleek zo te zijn want er zitten heel erg leuke tegels bij die bij mijn bureau passen. Ik heb een aantal verschillende tegels besteld voor een mooi prijsje. Ik was erg tevreden toen ik ze binnenkreeg. Ik heb ze tegen de muur aangezet en mijn bureau ziet er nu een stuk vrolijker uit. Ik heb meerdere positieve en leuke reacties gehad van vrienden en familie. Dus wil jij jouw badkamer, woonkamer, slaapkamer of waar dan ook iets opfleuren? Kijk dan even op designtegels.be!