Noppenfolie gebruiken voor verhuizing

noppenfolie kopen

Je meest breekbare spullen zo goed mogelijk beschermen als je gaat verhuizen? Dan kan je het beste noppenfolie kopen. Dit beschermt je tere kwetsbare spullen tijdens het inpakken en vervoeren.

Glazen en servies

Glaswerk en servies zijn van spullen die je heel voorzichtig in moet pakken anders gaan ze gegarandeerd stuk. Maar niet alleen bij het inpakken ook met het in en uitladen bij de verhuiswagen moet je hier voorzichtig mee omgaan. Om ze tijdens de verhuizing zo goed mogelijk te beschermen, kan je ze voordat je de glazen en kopjes in de doos zet deze even in noppenfolie inpakken. Dan kunnen ze in de doos ook niet tegen elkaar stoten en rammelen.

noppenfolie kopen

Een schilderij of fotolijst inpakken

Sommige spullen passen qua grootte nu eenmaal niet in een doos. Denk aan een groot schilderij of fotolijst. Natuurlijk wil je deze ook zo optimaal mogelijk beschermen. Maar er ook voor zorgen dat alles weer heel in de nieuwe woning aankomt. Noppenfolie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Heel geschikt om je fotolijst met dierbare foto’s of een schilderij in te pakken. Dan weet je bijna zeker dat het tijdens de verhuizing dat het niet zomaar beschadigd raakt.

Op elkaar stapelen

Met het verhuizen wil je de verhuiswagen op een efficiënte manier inladen. Dat je zoveel mogelijk spullen in een keer mee kan nemen. Dit betekend in de praktijk dat je soms ook wat dingen op elkaar moet stapelen.

Heb je een lage kast en moet er in de verhuiswagen iets bovenop gestapeld worden? Neem een groot stuk noppenfolie en bescherm je hele kast of in ieder geval de bovenkant het blad van de kast hiermee. Op die manier voorkom je krassen of beschadigingen aan je lage kast.

In verschillende afmetingen verkrijgbaar

Als je gaat verhuizen is het handig om noppenfolie te kopen in verschillende afmetingen. Dan heb je altijd het juiste formaat bij de hand. Hoef je nooit te zoeken naar iets anders om je spullen goed mee te beschermen tijdens het inpakken en het in en uitladen van de verhuiswagen.