Tegelstroken, voor een uniek accent!

Op zoek naar tegelstroken? Bij Tegelmegashop.be koopt u de mooiste tegelstroken, ook wel wandstroken genoemd, direct in strookmaat. Maar dat is niet alles. Ziet u nu een prachige tegel die u heel graag in stroken zou willen? Ook dan is de kans groot dat wij u van dienst kunnen zijn, wij vervaardigen deze namelijk ook op maat! Tegelstroken van keramiek en natuursteen bij Tegelmegashop voor de beste prijs, van topkwaliteit, zorgvuldig afgewerkt en snel in huis! Al deze tegels bieden wij aan voor een vaste, lage prijs.

Er is in toenemende mate sprake van vraag naar tegelstroken. Natuurlijk zijn de stroken voornamelijk bekend als unieke wandtegel die veelal wordt toegepast bij het realiseren van een toilet, badkamer en/of keuken, maar er is natuurlijk veel meer mogelijk. Het gebruik van tegelstroken zorgt voor afwisseling in de tegelstructuur, waarbij oog voor detail zeer belangrijk is. Er worden als het ware stroken gezaagd uit bestaande vloertegels. Omdat de meeste series waar stroken een onderdeel van uitmaakt de focus leggen op de 60×60 tegel afmeting betekent dit ook dat de meeste strokenmixen de afmetingen 5×60, 10×60 en 15×60 betreffen.

 

Nu trendy: tegelstroken in de woonkamer!

 

Wandtegel stroken zijn geschikt op het moment dat u uw wand wilt doorbreken, oftewel een uniek accent wilt realiseren dat meteen de aandacht trekt. Een ander patroon toepassen dan gebruikelijk is om een vast patroon te doorbreken, dat kunt u met stroken ideaal realiseren. Naast de vaste stroken en ‘steenstrips’ is het ook mogelijk dat er stukken strook worden gezaagd uit wandtegels. In de woonkamer kunt u wandstroken bijvoorbeeld toepassen bij de schouw, haard of de achterwand van het tv meubel. De natuursteenstrips, ook wel stonepanel genoemd, zijn hiervoor zeer populair. Het gebruik van verschillende maten stroken geeft een speels en een verrassend effect in iedere ruimte die u (gedeeltelijk) met een wandtegel wenst te bekleden. Het doorbreekt de grote tegels aan de wand in kleurstelling, maar ook is het mogelijk om op het gebied van vorm en structuur ‘iets anders’ te doen. Denk hierbij aan strakke en glanzende witte wandtegels in combinatie met stroken van natuursteen, heel bijzonder!