Trimetal verf is de beste voor interieur en exterieur

Ben je recentelijk verhuisd en wil je de kale wanden van je huis wat leven geven? Of woord het tijd om de oude geverfde muren opnieuw te laten verven? Dan ben je opzoek naar een geschikte muurverf om de muren van jouw huis te bedekken? Daar is Trimetal verf de ideale keuze om er mee aan de slag te gaan.

Trimetal verf

Trimetal is een merk van verf voor op de muur. Het is zeer geliefd door schilders. Dit product heeft een zijdeglans en een hoge weerstandsvermogen tegen schoonmaak producten. De lak is geschikt voor de buitenmuur, om de ondergrond goed te beschermen tegen de verschillende invloeden van het weer. De muurverf gaat 10 tot 15 jaar mee en is daarmee een enorm duurzame keuze. Het woord verkocht in alle soorten kleuren en maten.

Trimetal Magnacryl Prestige Mat

Deze soort van Trimetal verf is meest geschikt voor binnen. Magnacryl Prestige Mat verf is van zeer hoogwaardige kwaliteit, waardoor zowel professionals als ervaren doe-het-zelvers er graag gebruik van maken. De matte muurverf laat zich makkelijk verwerken en is vervolgens goed schrobvast. Je zorgt voor een mooi mat en strak resultaat, dat je bij een eventuele vlek makkelijk kunt reinigen. Met deze verf krijg je een duurzaam geheel die jaren lang meegaat. Magnacryl Prestige Mat is geschikt als afwerklaag op schuur en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk.

Dus als je opzoek bent je naar een matte en water gedragen muurverf voor binnen gebruik. Dan kan je bij verf.nl de Trimetal verf soorten en veel meer vinden.