Vinden jullie deze lounge tuinbanken ook zo mooi?

loungebanken

loungebanken Mooie loungebank

Wij hebben een tijdje terug twee mooie lounge tuinbanken gekocht! Deze waren in de aanbieding bij Dutch Riviera en konden wij dus voor een prikkie kopen. Wij wilden al een hele tijd mooie lounge tuinbanken hebben, maar altijd waren de prijzen te hoog voor ons budget. Toen ik online had gezocht en op de website van Dutch Riviera tegenkwam, kon ik mijn geluk niet op. De banken die ik zag staan pasten perfect bij wat wij mooi vinden en ze sluiten ook erg goed aan bij de tuin stijl.

Toen ik met mijn man had overlegd over welke loungebank de mooiste was, hebben wij die gelijk besteld. De bank kwam al twee dagen later binnen en nu kunnen wij er dus al van genieten! Ik zie het al helemaal voor me wanneer het straks zomer is: heerlijk onderuit in de tuin en de warme zon. Een lekker drankje naast me en een boekje lezen terwijl ik op mijn eigen bank lig, in de tuin. Dat lijkt me ideaal!

Wij hebben niet voor niets bij Dutch Riviera besteld; daar leveren zij hoogwaardige kwaliteit en de beste prijzen. Er is een groot aanbod, waar voor iedere tuin stijl wel iets tussen zit.