Zelf vloertegels herstellen

Wat een geweldige oplossing om zelf vloertegels herstellen. Jaren gelden hebben wij plavuizen door ons hele huis laten leggen. Maar de laatste tijd ergerde ik mij steeds meer over bepaalde plakken op deze grond. Steeds meer beschadiging kwamen in het zicht, hoe voorzichtig ik er al die jaren ook mee heb gedaan. Momenteel kam het niet goed uit om een nieuwe vloer aan te schaffen omdat ik net een nieuwe auto heb moeten kopen. Maar iedereen zal het wel bekend in de oren klinken, dat wanneer er eenmaal iets kapot gaat er meerdere dingen volgen. 

Via het internet kwam ik op de site van Beltraco terecht. Hier zag ik de mogelijkheid om reparatiesets te bestellen voor het repareren van vloeren. Meteen zo een set aangeschaft.  vloertegels herstellen

Een leuke klus

Niet alleen voor vloertegels herstellen kan je hier de juiste spullen bestellen, maar ook voor laminaat en nog veel meer zaken ben je hier aan het juiste adres. Toen ik eenmaal aan deze klus was begonnen kreeg ik de smaak te pakken. In het begin was het even uitproberen, maar al snel had ik de slag te pakken. Maar goed dat ik in een hoekje was begonnen om het uit te proberen, want dat was de eerst en de laatste keer dat het mij nog niet zo goed lukte. De producten die ik voor deze klus had gekocht waren Kerami-Fill en Proffill. Wat deze producten precies doen kan je het beste lezen op de website van Beltraco, daar staat precies omschreven hoe het allemaal in zijn werking gaat.  vloertegels herstellen