4 Ideeën voor de ideale zomertuin

In de zomer wil je het liefst zo min mogelijk tijd binnen doorbrengen en zoveel mogelijk in de tuin zitten. Lees hier 4 ideeën om jouw tuin geschikt te maken om je de hele dag door te vermaken en helemaal tot rust te komen.

Bouw een praktische buitenkeuken

Met een buitenkeuken zorg je voor eindeloos plezier in de tuin. Je kunt nu niet alleen hier je ontbijt of lunch maken, maar ook salades bereiden, vlees braden en koken. Zo zorg je ervoor dat het hele huishouden vaker buiten te vinden is en dat je minder binnen zit. Ook is een buitenkeuken ideaal wanneer je mensen op bezoek hebt, bijvoorbeeld bij verjaardagen en andere feesten. Een buitenkeuken kun je laten plaatsen door de deskundige specialisten van MyGo.

Plaats een terras of veranda voor optimaal comfort

Een terras of een veranda is een toevoeging aan je tuin waardoor het hele huishouden sneller buiten gaat zitten. Een terras of veranda kan voor net zoveel comfort zorgen als de woonkamer. Als het lekker weer is, heb je dus geen reden meer om binnen te blijven. Een terras of veranda kun je het beste laten aanleggen door een vakspecialist.

Zet je tuin in bloei met een beplantingsplan

Een mooie tuin brengt een fijne, zomerse sfeer met zich mee. Laat je tuin daarom in volle bloei zetten door een beplantingsplan te maken en toe te passen. Je kunt zelf bepalen welke planten en bloemen je het liefst in je tuin wilt. Twijfel je aan het design? Dan kun je overleggen met een ervaren hovenier.

Zoek verkoeling met een zwembad of zwemvijver

De ultieme manier om te relaxen in de zomer is natuurlijk in een zwembad of zwemvijver. Zo kun je verkoeling zoeken wanneer dit nodig is en in stijl uitrusten na een lange dag. Met een zwembad of zwemvijver voelt het net alsof je op vakantie bent in je eigen tuin. Je kunt het beste contact opnemen met een hovenier als je geïnteresseerd bent naar de mogelijkheden.

Zoek je een vakspecialist?

Ben je nieuwsgierig naar jouw opties om je ideale tuin te creëren? Dan kun je contact opnemen met een hovenier of een andere specialist via MyGo. Bij MyGo kun je offertes aanvragen, zodat je precies weet wat je mogelijkheden zijn. Ook kun je snel en efficiënt een afspraak maken met een specialist naar voorkeur. MyGo’s diensten zijn gratis en vrijblijvend.