Ga ook voor een Different Doors- verticale sectionaalpoort

Wat ik de lezer echt op het hart zou willen drukken is altijd te gaan voor kwaliteit – en daar ook in te investeren. Goedkoop is immers duurkoop, en dat bewijst zich maar keer op keer. Zeker wanneer het je eigen woning betreft is het een investering die je natuurlijk op de lange termijn aangaat. Over het algemeen gaan huiseigenaren er vanuit toch zeker dertig jaar in hetzelfde huis te blijven wonen en wil je minstens dertig jaar pret hebben van een goede basis van je huis, houd dit dan ook in gedachten bij de uitbesteding van projecten.

Drie sterke argumenten voor deze garagepoort

Vandaag wijd ik enkele woorden aan de Different Doors- verticale sectionaalpoort die ik aan mijn woning heb laten installeren, een waarover ik zeer tevreden ben. Als je even met me meekijkt naar enkele foto’s, dan illustreer ik aan de hand daarvan waar mijn tevredenheid vandaan komt. 

129

Dit is mijn gloednieuwe woning. Zie je hoe goed de Different Doors- verticale sectionaalpoort bij de rest van de woning past, hoe het volledig samengaat? Ik kan je vertellen dat het bedrijf zich dan ook door de woning heeft laten inspireren en geheel in die stijl is meegegaan.

130

De firma stelde het gebruik van mahoniehout voor en ik kon het er alleen maar mee eens zijn. Het is een prachtige en bovendien zeer sterke houtsoort, een die uitermate geschikt is voor dit doeleinde. Kijk ook eens hoe mooi het is dat de verticale lijnen gevolgd zijn en het subtiele kleurverschil dat zich door deze techniek vormt. Dit is precies het beoogde resultaat geweest en ik vind het persoonlijk prachtig.

131

Met gebruikmaking van de nieuwste technieken kan de Different Doors- verticale sectionaalpoort gemakkelijk geopend en gesloten worden, is de bediening ervan enorm praktisch. Erg mooi ook om te zien hoe de garagedeur zich als het ware opvouwt – bijzonder dat dat met de technologie van nu allemaal zo snel en handig kan.